După cum sugerează și numele, „Mobila modernă” este un mobilier din vremurile noastre, care este confortabil, estetic și elegant pentru a se potrivi cu gusturile și perspectivele moderne. Din punct de vedere tehnic, expresia Mobilier modern se referă la mobilierul din a doua jumătate a secolului al XX-lea și până la stilurile contemporane de astăzi.

 

 O viziune microscopică a acestui tip de mobilier relevă faptul că designerii folosesc de cele mai multe ori expresia pentru mobilierul fabricat în anii 50 și 60 în America de după cel de-al doilea război mondial și într-o măsură mai mică în Europa. Acest tip de mobilier este destul de experimental; utilizarea formelor curbilineare, a elementelor modulare integrate și a schemelor de culori monocromatice subevaluate este comună și este foarte diferită de rundele, pătratele și dreptunghiurile mai tradiționale. 


Când vă decideți să redecorați casa cu piese de mobilier modern, trebuie să aveți în vedere câteva aspecte cheie:

• Pregătiți-vă un plan de joc înainte de a pune piciorul în interiorul unui magazin de mobilier pentru casă.

• Măsurările camerelor și fotografiilor ajută foarte mult la vizualizarea mobilierului în destinația sa finală în timpul cumpărăturilor. A avea probe de vopsea de perete și covor poate fi util dacă doriți să schimbați doar mobilierul.

• Fiecare element din cameră trebuie tratat aproape ca o sculptură cu un aspect aproape „de muzeu”. Puteți experimenta cu evidențierea artei plasând sculpturi pe coloane sau piedestale. Obiectivul subiacent este amenajarea de mobilier nestingherită, care formează cadrul decorului casei.

• Declarațiile îndrăznețe, atât cu mobilier, cât și cu accesorii, sunt o definiție potrivită pentru mobilierul modern. Volanele, florile, detaliile sculptate, formele tradiționale sunt, de obicei, nepermise.


 
• Selecția magazinului este, de asemenea, importantă, deoarece magazinele de mobilă se încadrează în general în 4 categorii generale - Magazine promoționale, medii, high-end și de specialitate. Aceste magazine vă pot oferi o gamă mai largă de stiluri precum tradițional, country, american timpuriu, shaker, misiune, modern, art deco, retro, etc. Prin urmare, poate fi o idee bună să telefonați magazinelor și să le solicitați gama de mobilier. Cu excepția cazului în care sunteți fixat de tipul de mobilier pe care îl doriți, ar putea fi util să rețineți că Mobilierul modern include stiluri precum Southwest, Lifestyle, Lacuri, Euro-look, Retro (anii 50) și Art Deco. Deci, mergi mai departe și experimentează!

• În timp ce decideți asupra țesăturii, amintiți-vă că țesăturile moderne tind să aibă o mulțime de design și schimbare de culoare în aspectul lor. Aici un anumit grad de creativitate ar putea ajuta la vizualizarea setului complet.
• Mesele de accent moderne pot folosi o varietate de materiale precum metalul, sticla, piatră, precum și lemnul. Alegeți bine pentru a avea un rezultat sincron mobilat.

• În ceea ce privește lămpile și accesoriile, amintiți-vă că liniile fine sunt un semn distinctiv al aspectului modern. Un aspect obraznic sau greu nu este cu siguranță modern.

• Cele mai multe stiluri moderne folosesc linii geometrice și culori bine asortate pentru a adăuga un aer curat întregului aspect al camerei. Pentru un impact suplimentar, asigurați-vă că camera (camerele) au multă lumină naturală și mult spațiu. Iluminarea golfului și spălarea pereților cu lumină sunt alte opțiuni de explorat.
 
 
           Check out   ➡   LINKTR.EE
About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit